Caràtula de Estació Camp Nou

'Estació Camp Nou' és una aposta del canal perquè els socis, aficionats i espectadors coneguin més de prop els esportistes del Club a través d'entrevistes pròximes, tranquil·les i en conversa distesa, per traçar el perfil humà dels convidats. També s'aturen en aquesta estació barcelonistes il·lustres.

Les entrevistes es desenvolupen en un trajecte imaginari en metro. La futura Estació Camp Nou, prevista dins de la Línia 9 del metro de Barcelona, és l'escenari on es desenvolupen aquestes converses. És un escenari imaginari, mentre el metro avança per arribar a prop de l'estadi.

La Laura Aparicio i la Cristina Collado són les responsables del producte, que té seccions fixes, com l'espai en què els aficionats pregunten al convidat, el qüestionari ràpid o la tria d'un objecte personal per part de l'entrevistat.

‘Estació Camp Nou’ alternarà setmanalment entrevistes amb personatges de la màxima actualitat amb l’'Estació Camp Nou: Gran Reserva’, una selecció dels millors programes emesos des de la seva estrena l’any 2010.

Més a prop dels esportistes

L’objectiu d’aquestes entrevistes no és l’actualitat, sinó aproximar-nos, durant mitja hora, a les interioritats de la vida, els gustos i les aficions dels protagonistes de la vida esportiva del Club.
Aquest programa està a càrrec de les periodistes Laura Aparicio i Cristina Collado i té seccions fixes com l’espai en què els aficionats pregunten al convidat, el qüestionari ràpid o la tria d’un objecte personal per part de l’entrevistat.