fcb.portal.reset.password

Dijous 18 de maig, a les 21 hores s’emetrà el reportatge “Dream Team. El somni que va canviar el futbol”, que repassa la història del Dream Team a partir del testimoni de jugadors i entrenadors del futbol espanyol destacats de l’època. Noms com els de Butragueño, Martín Vázquez, Fernando Hierro, Abel Resino,Fran, Donato, Jorge Valdano, Mijatovic, entre d’altres, recorden al llarg de gairebé una hora la importància d’aquell equip que va revolucionar el futbol.

El divendres 19, a les 21 hores, s’estrenarà el reportatge 1990-1991. La Lliga que ens va portar a Wembley, un documental de 52 minuts que repassa aquella Lliga des de dins amb els protagonistes i revivint alguns dels obstacles que la van acompanyar: la lesió de Ronald Koeman, la sanció de Hristo Stóitxkov i els problemes cardíacs de Johan Cruyff. Posteriorment, a les 22 hores, començarà el programa Minut 111, un concurs entre les Penyes del Barça, amb participació d’aficionats adults i infantils, que s’estrenarà divendres i que a partir del 22 de maig s’emetrà els dilluns, dimecres i divendres. El programa estarà presentat per Llucià Ferrer i Judit Esteban i culminarà amb el Congrés Mundial de Penyes.

El dissabte 20, el dia gran de la commemoració de Wembley, la celebració a Barça TV començarà a les 16 hores, amb la reemissió de la final de Wembley. A les 21.30 hores s’estrenarà Wembley, 92. Va ser mític, amb la història sobre la primera Copa d’Europa i el trajecte per aconseguir-la a través dels seus protagonistes. Posteriorment, a les 22.30 hores, s’emetrà una tertúlia especial d’aquella final amb la presència de Charly Rexach, Pilar Calvo, Pitu Abril, Josep Maria Minguella i José Mari Bakero.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();