fcb.portal.reset.password

 

Barça TV estrena dilluns nova temporada, amb nous continguts, nova imatge gràfica i un nou lema, ‘La passió que ens connecta’. Dilluns també engega el nou curs de l’Hora B, el programa que cada dia, de dilluns a divendres, de 19.30 a 21 hores, repassarà tota l’actualitat blaugrana, amb els seus protagonistes i, enguany, amb la novetat d’una tertúlia 100% culer.

El primer programa comptarà amb una entrevista a Javier Mascherano, el dia en què l’argentí renovarà el seu contracte amb el Club fins a l’any 2019.

El periodista Llorenç Tarrés presentarà la part informativa i d’anàlisi del programa, des de la Tribuna del Camp Nou. La tertúlia serà conduïda per diferents periodistes del canal, des del plató de la porta 104. A partir de les 20 h el programa es convertirà en una tertúlia amb la presència de periodistes i experts blaugrana que debatran sobre els temes d’actualitat.

La tertúlia també s’emetrà els diumenges, a partir de les 22.30 hores, per repassar tota la jornada del cap de setmana.

També a partir de dilluns canvia tota la línia gràfica del canal, així com el seu logotip. Per celebrar-ho, dissabte, El Marcador previ al partit del Deportivo es farà des de l’esplanada del Camp Nou, de cara al públic.

Les instal·lacions del Club, un immens plató

Barça TV potenciarà aquesta temporada l’emissió i les connexions des dels diferents punts de les instal·lacions del Club. Tant el Camp Nou con el Palau, el Mini o la Ciutat Esportiva seran punts de connexió permanents per informar de tota l’actualitat del dia en clau blaugrana.

A banda de l’Hora B, es consolida a la graella de Barça TV el programa El Marcador, que durant el cap de setmana informa de l’actualitat culer. El Marcador inclou la prèvia i postpartit del primer equip, així com també les retransmissions del cap de setmana. Les entrevistes més exclusives i el resum més immediat del partit del primer equip es veurà cada jornada en aquest espai.

Continuen al canal programes molt consolidats com el Promeses amb l’actualitat setmanal del planter o l’Aquí Palau, un resum de la jornada poliesportiva del Club que s’estrena cada dilluns.

La cobertura informativa de l’actualitat a Barça TV es reforça amb l’emissió en directe dels entrenaments oberts del primer equip, totes les rodes de premsa de la primera plantilla i els actes institucionals del Club.

A continuació us oferim la programació del cap de setmana a Barça TV:

DISSABTE:

El Marcador, de 15 a 22.30 h
19.30 h FCB Lassa – Cartagena (diferit)
21 h Unics Kazan-FCB Lassa (diferit)
22.30 h Femení A – Albacete (diferit del mateix dia)

DIUMENGE:

10 h Benjamí B-Vila Olímpica (directe)
12 h Juvenil B – Girona (directe)

El Marcador, de 16 a 19.30 h
17 h At. Llevant – Barça B  (directe)
19.30 h FCB Lassa – Cangas (diferit)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();