fcb.portal.reset.password

"Repte de campiones", a BarçaTV / FCB

Aquest dijous s’estrena a Barça TV el programa especial “Repte de campiones” per presentar la nova temporada del FC Barcelona Femení. De la mà de les mateixes jugadores i del seu entrenador, en Xavi Llorens, ens endinsarem en el nou dia a dia de l’equip, que s’ha professionalitzat aquesta temporada.

Veurem les instal·lacions que utilitzaran a partir d’ara, com serà una jornada per a aquestes noies i els canvis que han viscut al llarg dels anys.

Coneixerem les noves incorporacions de l’equip: un total de 7 jugadores que han portat aire frec al femení i escoltarem l’opinió que té d’elles el mateix Xavi Llorens.

L’any passat el FC Barcelona Femení va aconseguir la seva quarta lliga consecutiva. Els números de les noies d’aquests últims anys són realment bons. Els seus objectius són alts, només la millora és una opció i això les porta a mirar cap a la Champions.

El Barça Femení comença una nova etapa engrescadora que coneixerem amb l’estrena de “Repte de Campiones” a Barça TV. Serà divendres 4 de setembre a les 22:00h. El programa també es podrà veure dissabte dia 5 de setembre a les 10:45h, 13:30h i 17:30, i diumenge dia 6 en una última emissió a les 11:30h.


Femení: Especial "Repte de campiones" (teaser) by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();