fcb.portal.reset.password

L'equip de Barça TV, en un moment d'un rodatge amb Iniesta / FCB

A partir d’aquest proper dimecres dia 1 de juliol a les 00:00h entra en vigor el contracte mitjançant el qual el FC Barcelona cedeix la gestió del canal Barça TV a Telefónica per a les properes quatre temporades. L’acord preveu que el Club manté la titularitat del canal i la total responsabilitat editorial sobre els continguts que s’emeten.

El canvi implica una renovació tecnològica completa de tot el canal que s’anirà duent a terme d’una manera progressiva durant els propers dos mesos sense afectar l’emissió. El més important d’aquests canvis és l’adaptació de l’emissió a l’alta definició. A partir d’aquesta mateixa setmana Barça TV s’emetrà en HD a les plataformes digitals, i alhora es continuarà veient pels mateixos canals de distribució que fins ara, inclosa la TDT en obert a tot Catalunya.

Durant aquesta primera quinzena del mes de juliol, i fins que el primer equip de futbol torni a entrenar-se el proper dia 13, Barça TV dedicarà la programació als ‘Herois del Triplet’, amb els millors gols, reportatges i reemissió de partits pensats per retre homenatge als protagonistes de la temporada històrica 2014/15 que tot just deixem enrere.

La nova etapa també implicarà una renovació de la imatge i els continguts del canal que seran visibles properament, coincidint amb l’inici de la competició oficial de la temporada 2015/16 del primer equip de futbol.

El FC Barcelona vol agrair a Mediapro i al seu equip directiu tots els esforços i col·laboracions des del naixement de BarçaTV l’any 1999 per fer créixer i consolidar el projecte fins a convertir-lo en una de les televisions de club de referència.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();