fcb.portal.reset.password

Romario, driblant Alkorta (93/94) / ARXIU FCB.

Aquest dijous 5 de març, BarçaTV estrena la segona temporada del programa de reportatges El 9, que recorda els grans davanters de la història recent del Barça. La primera entrega de la sèrie serà: Romàrio, el dolç despertar del somni, i estarà dedicada a l’inoblidable davanter brasiler que va jugar al Club del 1993 al 1995. Es podrà veure el dijous a les 20:15h i a les 23:15h, i anirà acompanyada d’una programació especial durant tota la nit, amb els seus millors moments com a blaugrana.

El reportatge, de 44 minuts, compta amb el testimoni de companys (Hristo Stoichkov, José Mari Bakero, Julio Salinas, Eusebio Sacristán), periodistes (Ramon Besa, Xavi Torres, Pere Escobar) i d’altres personalitats del món del futbol, com Carles Rexach, Joan Gaspart o Michael Robinson. Una cita ineludible per recordar l’etapa blaugrana d’un jugador únic i irrepetible.

Pròxims programes

A Romàrio el seguiran, en les setmanes següents, el capítol sobre l’anglès Gary Lineker, els dos programes dedicats a Hristo Stoichkov, l’episodi sobre el brasiler Sonny Anderson i un altre capítol doble final dedicat al camerunès Samuel Eto’o. El 9 de Romàrio es podrà veure també el divendres a les 14:30h, dissabte a les 12 i a les 18h i diumenge a les 21:45h.

[[BOTOGRIS::ROMÀRIO, LLEGENDA BLAUGRANA++::http://www.fcbarcelona.cat/club/historia/detall/fitxa/romario-da-souza::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


BarçaTV estrena la segona temporada de 'El 9' por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();