fcb.portal.reset.password

Barça TV

Barça TV veurà néixer aquest divendres, a les 23.00 hores, un nou programa. Sota el nom de ‘Tot Barça’, l’actualitat del Club blaugrana serà la gran protagonista durant 90 minuts. El programa, que presentarà el periodista Albert Lesan, s’emetrà cada divendres a partir de les 23 hores i serà remès durant els caps de setmana.

Estrena de luxe

L’estrena de ‘Tot Barça’ comptarà amb les principals plomes del periodisme català. Joan Vehils, director de l’‘Sport’, Francesc Aguilar, subdirector del ‘Mundo Deportivo’, Ferran Espada, director d’‘El 9 Esportiu’, Dagoberto Escorcia, cap d’Esports de ‘La Vanguardia’, Ramon Besa, cap d’Esports d’‘El País’, i David Torras, cap d’Esports d’‘El Periódico de Catalunya’, tenen una cita a Barça TV aquest divendres, 18 de gener.

De fet, les xerrades i tertúlies de les primeres espases del periodisme del país, ocuparan les butaques de Barça TV juntament amb Albert Lesan en aquest nou projecte.

Els horaris d’aquesta setmana

Aquest divendres 18 de gener, a les 23.00 h i a les 04.45 h, tindran lloc les dues primeres emissions de ‘Tot Barça’. El dissabte 19 es reemetrà a partir de les 15 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();