fcb.portal.reset.password

Ladislau Kubala, jugador del FC Barcelona

Amb motiu del desè aniversari de la mort de Ladislau Kubala, Barça TV emetrà el proper dijous, 17 de maig, una programació especial sota el títol genèric ‘10 anys sense Laszi’, en la que es recordarà la figura del mític futbolista que va ser l’estàndard de l’històric Barça de les Cinc Copes. La programació especial començarà a les 11h amb l’homenatge institucional al Camp Nou i, al llarg del dia, s’emetran dos programes dedicats íntegrament a Kubala, així com la final de la Copa d’Europa 1961, l’últim partit oficial de Kubala amb la samarreta del Barça.

  • Homenatge institucional al Camp Nou

A les 11.00 h, emissió en directe de l’ofrena floral davant el monument de Ladislau Kubala a l’Esplanada de Tribuna del Camp Nou, amb l’assistència del president del FC Barcelona, Sandro Rosell.

Reemissió: 17.30 h

  • Kubala: el noi de la pilota

Capítol que forma part de la sèrie 'El traç de la memòria' on s’expliquen els primers anys de la carrera futbolística de Ladislau Kubala i la història del seu fitxatge pel FC Barcelona.

Emissió: 11.30 h, 18.30 h i 22.15 h

  • Kubala i Messi: La llegenda continua

Reportatge del programa 'Porta 104' on s’analitza l’impacte en el barcelonisme de dos dels millors futbolistes de tots els temps.

Emissió: 14.30 h, 18.45 h i 00.45 h

  • Final de la Copa d’Europa 1961: FC Barcelona - Benfica

Emissió íntegra de la primera final de la Copa d’Europa que va jugar el FC Barcelona, davant el Benfica a Berna, i que es va conèixer com la final dels pals. Va ser l’últim partit oficial de Kubala amb la samarreta del Barça.

Emissió: 22.30 h

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();