fcb.portal.reset.password

Alexis Sánchez durant l'acte de la seva presentació / FOTO: Arxiu FCB

Barça TV estrena aquest dimecres a les 21.30 hores una nova entrega de 'Porta 104' el reportatge 'Alexis, el niño maravilla', un producte elaborat pel programa 'Contacto' del Canal 13 xilè. El programa recorre el peculiar viatge d'Alexis Sanchez des dels polsegosos terrenys de sorra de Tocopilla, la seva ciutat natal, fins a la culminació del seu somni en fitxar pel FC Barcelona. Amics de la infància, professors i els tècnics que el van veure créixer relaten la història d'un nen que va passar de rentar cotxes i vendre peix fumat amb la seva mare a formar part d'un dels millors equips del món.

Futbolista i heroi nacional

Alexis va arribar amb molta empenta a Barcelona. Portava la maleta carregada de determinació, perseverança, il·lusió i el recolzament de tot un país. I és que 15 milions de xilens veuen en el '9' blaugrana una versió moderna del conte de la ventafocs, un exemple de que amb determinació i perseverança els somnis es poden fer realitat. I és que amb l'arribada a Barcelona, el somni d'Alexis ha passat a ser el dels seus compatriotes.

Entre el material que recull el reportatge 'Alexis el niño maravilla' destaca la primera entrevista com a blaugrana que el davanter va concedir a BarçaTV.

Reemissions

El programa ‘Alexis, el niño maravilla’ es reemetrà dijous 3 a les 15 h, dissabte 4 a les 12 h i diumenge a les 16 h.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();