fcb.portal.reset.password

'ADN Barça' és un programa conduït per Xavi Rocamora que repassa la informació del dia a dia des d'un punt de vista fresc i dinàmic. A partir d'aquest dilluns en un nou horari, a partir de les 19.30 hores i amb més durada. A partir d'ara, la tertúlia serà d'una hora i mitja i inclourà una secció informativa presentada per Cristina Collado.

Una tertúlia d'actualitat

Amb la col·laboració diària de dos convidats, 'ADN Barça' repassa l'actualitat del primer equip de futbol. Els entrenaments, les rodes de premsa i tot allò que envolta l'activitat dels de Guardiola és objecte d'anàlisi durant la tertúlia.

Però a més del futbol, a 'ADN Barça' també hi ha lloc per al futbol formatiu i l'activitat social del Club. Tots tenen el seu espai en diferents seccions del programa.

També protagonisme de les seccions

Des del mes de febrer passat, les seccions del FC Barcelona tenen el seu 'ADN'. En aquest cas, el dia que l'ADN es dedica únicament a les seccions és el divendres i amb el mateix horari i durada que la resta de dies de la setmana. Seguint el mateix format del programa en la seva vessant futbolística, periodistes i tertulians especialitzats en cadascun dels esports participen en aquesta aposta informativa de Barça TV

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();