L'Agrupació Barça Jugadors, de la qual són membres els exjugadors del Club, compta amb una finestra directa a Barça TV mitjançant el programa mensual Seguim en Joc, que combina l'actualitat i els temes de fons amb el dia a dia de la associació d'exjugadors del Club i amb la recuperació de la història del FC Barcelona.

Cada programa, de 26 minuts, inclou un reportatge de seguiment a un exjugador del primer equip, per conèixer com és la seva actual vida, en combinació amb els records que conserva de la seva estada al Barça. També es dediquen uns minuts a conèixer algun dels àmbits d'acció de l'Agrupació, com les propostes de formació i borsa de treball, o l'àrea esportiva.

També hi ha un espai reservat per a l'actualitat més destacada del col·lectiu d'exjugadors del Club, com els partits de futbol d'exhibició, l'activitat formativa o els actes institucionals més rellevants. Les penyes també tenen el seu espai a Seguim en Joc, ja que cada mes s'organitza un concurs relacionat amb la història del Barça amb una penya com a protagonista.