El Marcador és un espai contenidor que s'emet cada dissabte i diumenge per englobar tota l'activitat competitiva del FC Barcelona. Partits en directe del futbol base, transmissions de les seccions, tertúlies i entrevistes tenen cabuda en les més de 10 hores d'emissió cada cap de setmana.

El moment estrella de l'espai és la prèvia i l'anàlisi posterior a tots els partits del primer equip. El Marcador, presentat per Mario Robert i Laura Aparicio, ofereix tota la informació sobre el Barça i l'equip rival: les estadístiques, les últimes impressions del cos tècnic abans del partit, les alineacions i la crònica d'ambient arriben al de la mà dels periodistes i analistes tècnics del programa.

Només acabar el partit, comença el 'post' de El Marcador, amb un resum exclusiu de les millors jugades, les rodes de premsa dels entrenadors i les declaracions dels jugadors en directe, juntament amb l'anàlisi per part dels professionals del programa i protagonistes convidats. Un programa que s'emet des del millor lloc imaginable: un plató situat al costat de la Zona Mixta del Camp Nou, al costat del vestidor blaugrana.