Barça TV, la passió que ens connecta

Barça TV és la televisió oficial del FC Barcelona, un canal cent per cent blaugrana que aposta per la informació i l’entreteniment. Una televisió que viu a prop de la gespa, del Camp Nou, del Palau i dels seus protagonistes.

La seva primera emissió va tenir lloc el 27 de juliol de 1999, quan es coneixia amb el nom de Canal Barça. L’any 2004 va passar a anomenar-se Barça TV. Des del 2008, a banda de veure’s per subscripció en plataformes de satèl·lit i cable, Barça TV es pot veure a Catalunya a través de la televisió digital terrestre (TDT). El dia 1 de juliol de 2015, el canal va iniciar una nova etapa amb la gestió de Telefònica. Un dels canvis més importants, l’adaptació de l’emissió a l’alta definició (HD).

Barça TV emet tots els dies de l’any durant les 24 hores del dia. La seva programació està dedicada especialment al primer equip de futbol, però no s’oblida de la resta de seccions professionals, el planter del FC Barcelona, programes històrics i la informació institucional i social del Club. L’objectiu és dur l’espectador més enllà de l’actualitat, perquè visqui el Club d’una forma única, des de dins, i el conegui més a fons.